A krumplisalátát gondolhatnánk egy unalmas műfajnak is, de a klasszikus majonézes vagy ecetes-hagymás verzió mellett bőven tartogat még izgalmakat. Ezzel kísérleteztem a hétvégén, a sütőben sült halrudak mellé.
Az egyik saláta avokádóval turbózott öntetet kapott, kevertem bele még rukkolát és a tetejére ment egy adag pácolt lilahagyma. A másik (az én személyes kedvencem) pedig egy pirított hagymás-currys verzió görög joghurttal és egy egy kanál mangochutneyval.
Aztán ezekből egy elég jó ‘mix and match’ ebédet rittyentettünk, mert volt még egy adag hatperces tojás, friss retek és zöldségek. Az egészhez pedig sütöttem egy adag halrudat, ami szerintem a hideg krumplisalátákhoz kifejezetten jól passzol és szinte mindenki szereti, még a gyerekek is, úgyhogy egy nagyobb családi ebéden vagy akár karácsonykor is gond nélkül bevethető.
A bejegyzést a FRoSTA támogatta.