Nem tudom te hogy vagy vele, de ha megjönnek ezek az eső áztatta őszi napok, nálam rögtön elkezd villogni a lámpa, hogy levesre vágyom. Pedig pont pár napja állapítottam meg, hogy nem vagyok egy nagy levesfőző, de nem is tudom miért, holott nagyon szeretem őket. Főleg a tartalmas, sokzöldséges fajtákat, mint ez a karfiolleves.
Ma nem bonyolítottam túl, egy gyors karfiollevesnek álltam neki, de még egy ilyen klasszikus levest is könnyű ám feldobni egy jól felszerelt kamrával. A Fajszi Paprika fűszerpaprikamag-olaja tényleg szenzációs és nem csak a mélyvörös színe miatt szeretem használni, hanem mert koncentrált paprikaíze pár cseppel is jól ízesíti az ételeket.
A Fajszi Paprikamanufaktúrát is bemutatom legújabb, KI MINT VET szakácskönyvemben 5 másik recept kíséretében.