Sajtosnokedli-party: készíts egy jó nagy adag sajtos nokedlit, de ki az asztal közepére és pakolj köré sok-sok feltétet, ízesítőt, színes hozzávalókat, utána pedig mindenki elkészítheti a saját maga verzióját!
Korábban hotdoggal már csináltam ilyet, de gondoltam kipróbálom ezt a mix and match dolgot a sajnos nokedlivel is és jelentem, szuperül működik! Ehhez persze egy viszonylag semleges alap kell, jelen esetem egy jó sajtos nokedli, amit aztán el lehet vinni kicsit húsos irányba, de aki szeretne, maradhat a vega verziónál sok zöldséggel, a bátrabbak pedig adhatnak neki dupla adagot is a csípős ízekből. Én pirított hagymával, egy kicsi csípős szósszal és bébispenóttal szeretem a legjobban.
Persze az alapreceptet is érdemes megjegyezni, mert ez a sajtszósz valami isteni és ha kifőtt a tészta vagy a nokedli, tényleg csak öt perc utána összerakni. Sütőben rá is lehet sütni egy kis extra sajttal a tetején.
A bejegyzést az Ammerland támogatta.