szponzorált tartalom
A grillezésben és a kerti sütögetésben szerintem sokszor azt rontjuk el, hogy olyan ételeket akarunk készíteni, amik melósak, lassan készülnek és ott kell állni mellettük. Én ilyenkor szeretem inkább előre megcsinálni a nehezét, hogy aztán inkább a társasággal legyek, egy hideg sörrel a kezemben és ne a grillsütő felett.
Ezeket a nyársakat már többször teszteltem és átment mindegyik szűrőn, szóval bátran mondhatom, hogy egyrészt gyerekbarát, másrészt tűzhelyen, grillserpenyőben is süthető, ha rosszra fordulna az idő és nem utolsó sorban nagyon sokféle köret passzol hozzá. Én ezzel a rögtönzött görög salival szeretem a legjobban, amit most Adri isteni bulgursalátája egészített ki.
Zöldfűszerekből én szeretek frisset használni, pláne, hogy nagyon sokfélét nevelgetek a teraszon. Ha valamelyikből nem tudsz frisset beszerezni, akkor persze használhatsz helyette szárítottat is. Arra viszont ügyelj, hogy a citrom kezeletlen, vagy bio legyen, hiszen most a héját használjuk fel!
A bejegyzést az 1664 Blanc támogatta.