ÉTELFOTÓ- ÉS FOODSTYLING WORKSHOP

írta Kárai Dávid

Ha szeretnél fejlődni, trükköket ellesni, még jobb képeket készíteni vagy csak friss lendületre és inspirációra van szükséged, akkor itt a helyed!

A félnapos képzés során először egy rövid, ámde átfogó elméleti oktatással kezdünk, ahol megmutatom, mitől működik jól egy ételfotó, milyen hibákat érdemes elkerülnöd és természetesen lesz szó lesz arról is, mire van szükséged otthon, a tökéletes képek elkészítéséhez. Ezt követően pedig két gyakorlati feladatban próbálhatja ki magát mindenki, ahol már az elméleti anyagban átbeszélt módszerek szerint készítjük el az ételfotókat. Legvégül lehetőség van a workshopon készült fotók közös kiértékelésére is.

A képzés célja, hogy olyan gyakorlati tudást kapj, amelyet nagyobb befektetés nélkül, otthon is jól tudsz használni, így olyan eszközöket és technikákat mutatok meg, amely mindenki számára könnyen elérhető és beszerezhető.

Neked ajánlom, ha:

  • Ha komolyabban érdekel az ételfotózás világa, de nem tudod merre indulj el.
  • Ha nem akarsz hosszú órákat az internet bogarászásával tölteni ahhoz, hogy valóban releváns és hasznos tudásra találj.
  • Ha saját gasztroblogod van és szeretnél még jobb lenni.
  • Ha új ötletekre, inspirációra, lendületre vágysz.

Fontos, hogy a workshopra ne csupán a telefonoddal, hanem azzal a fényképezőgéppel érkezz, amivel később is fotózni szeretnél, így lehetőséged lesz arra is, hogy közösen az adott géped legideálisabb beállításait megkeressük. Amennyiben nincs saját fényképezőgéped, az sem gond, én biztosítok számodra egyet a workshop idejére. 


ÉTELFOTÓ- ÉS FOODSTYLING WORKSHOP

Részvételi díj: 
25.000 Ft

Helyszín:
A saját stúdióm Budapest XI. kerületében, ahol minden kelléket és eszközt kipróbálhatsz a workshop alkalmával.

Időpontok: 
2022. október 8., szombat, 10-14h

Jelentkezés és fizetés:
A webshopban ezen a linken tudod megvásárolni a workshopot és ezzel biztosítani a helyedet: WORKSHOP JELENTKEZÉS

Fontos:
A workhsop kislétszámú, így a résztvevők száma limitált. A jelentkezés sorrendjében biztosítunk helyet a regisztrációra, amely a részvételi díj megfizetése után válik véglegessé.

You may also like

A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében. Rendben! Bővebben...