Tudom, tudom, mindenki a gyors és egyszerű recepteket favorizálja, viszont van az az alkalom és az a süti, ami megéri a fáradozást. Ez az opera szelet pont ilyen.
Alul egy réteg mandulás piskóta, megkenve kávésziruppal, rajta kávés vajkrém, aztán jön egy új réteg piskóta, megint kávé, majd egy adag csokikrém, az utolsó kört pedig egy piskóta-vajkrém-csokimáz hármasa zárja. Igen, olyan finom, mint ahogy azt most elképzelted!
Ritkán sütöm, mert sok összetevője van, nem az az összedobós fajta, de mondjuk semmivel nem időigényesebb, mint egy zserbó vagy egy mézes krémes. Sőt, annyival még egyszerűbb is a menet, hogy a piskótákat nem kell külön-külön megsütni, elég egy nagy lapra kikenni, majd azt háromfelé vágni.
A kávé most a Roastopusból főtt, akik arra kértek, hogy mutassam meg, van élet #atiramisuntúl. Hát kérem van, nem is akármilyen! Szánjatok rá időt, lassuljatok be egy kicsit, süssétek meg és igyatok mellé egy bitang feketét!