Az a tapasztalatom, hogy ezzel a nagyon zöld, cukkinis tésztával elég könnyű levenni bárkit a lábáról. Nincs is ebben semmi meglepő, hiszen a cukkinit szinte mindenki imádja és ezt az elegáns, önmagában is csinos forgást mindenféle konyha jártasság nélkül is össze lehet dobni.
A lényeg, hogy jó sok cukkini kell hozzá, hiszen ez a tésztaszósz alapja. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg zöldséget lehet “elrejteni” benne, anélkül, hogy bárkinek feltűnne. El lehet vinni egy zöldfűszeres, olaszos ízvilágba, de maradhat a visszafogottabb karakter is egy csokor petezselyemmel.
Én pedig mostanában erősen rákaptam a habzó- és gyöngyöző borokra, úgyhogy nektek is egy ilyet ajánlok mellé, a HILLTOP Gyöngy személyében pláne akkor, ha kettesben koccintotok és ültök asztalhoz egy vacsora mellé.
A bejegyzést a Hilltop támogatta.