reklám
Mutatom hogy készíts isteni, ropogós malacsültet. Három fontos trükkje van. Az egyik, hogy a bőrét be kell irdalni. A másik, hogy miután besóztad, állni hagytad legalább fél órát, utána alaposan szárazra kell törölni, mert a nedvességtől puha maradna a bőre. A harmadik pedig, hogy lesúlyozva kell sütni, a végén megfordítani és magas hőfokon, pár perc alatt jó hólyagosra pirítani a bőrét.. Mindent pontosan leírtam a receptben, tényleg nem bonyolult.
Akkor is megéri nagyobb adagot csinálni belőle, ha idén elmarad a sokfős szilveszteri buli, mert rengeteg formában használható. Lencsefőzelékre feltétnek, ramenbe levesbetétnek, szendvicsbe friss zsemlével, de önmagában csípős chiliszósszal is jól működik. Sőt, mutatok hozzá egy ázsiai baot is, ami az én nagy kedvencem.