Vannak azok a receptek, amikről már készítés közben tudod, hogy marha finomak lesznek. Ez a marokkói csirkesaláta is ilyen, úgyhogy alig győztem kivárni, hogy ebédidő legyen és végre megehessem.
Pár hete végre visszataláltam az edzőterembe és az ott leadott kalóriákat igyekszem nem egyből visszakanalazni a testembe, és bár imádom a szénhidrátban, meg zsírban tocsogó kajákat (egy jó lángos ugye), de helyettük igyekszem most a tudatosabb ételekben megtalálni a boldogságomat, és azt hiszem jó úton vagyok.
Szóval ne lepődjetek meg, ha most kicsit több lesz itt a saláta és kevesebb a cukor, sőt, szerintem ti is élvezni fogjátok! És ha azt mondom saláta, akkor ilyenre gondolok, mint ez itt fent. Az nem lehet kifogás, hogy nincs időd elkészíteni, mert én konkrétan a reggeli készülődés alatt dobtam össze, persze jobb ha nem vagyok olyan lusták mint én és előző nap összekészítitek.
Amiért én beleszerettem, az egyrészt az, hogy csomó zöldség, répa van benne, amit nyersen kell hozzáadni, így roppanós lesz. A másik, hogy hidegen is tökéletes, szóval egy rohanós nap is magatokkal vihetitek, nem kell mikrózni meg semmi. Na meg szerintem iszonyú jól is néz ki! Nem?