Ez a keksz azoknál lesz nyerő, akik egy egészségesebb verziót keresnek a nassolásra, hiszen alternatív édesítővel és finomliszt helyzet zabliszttel készül, így szinte bűntudatmentesen falható.
előző bejegyzés
Ez a keksz azoknál lesz nyerő, akik egy egészségesebb verziót keresnek a nassolásra, hiszen alternatív édesítővel és finomliszt helyzet zabliszttel készül, így szinte bűntudatmentesen falható.
A vajat habosra keverjük a cukorral, majd egyenként beledolgozzuk a tojásokat is.
A lisztet elkeverjük a sütőporral és a zabpehellyel és egy csipet sóval, majd a tojásos keverékbe forgatjuk. Legvégül pedig belekeverjük a felaprított vörösáfonyát is.
Diónyi gombócokat formázunk belőlük, majd sütőpapírral bélelt tespire tesszük őket. 180 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük.
A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében. Rendben! Bővebben...