Teljesen felesleges az időjárásra panaszkodni, mert attól nem lesz jobb. Ettől a thai csirkecurrytől viszont igen! Ezzel vágok most vissza a napok óta tartó borsú esőnek és mutatok fityiszt a konyhából a felhőknek.
Ha készen veszitek a sárga currypasztát, akkor nagyjából fél óra alatt meg is vagytok, ha viszont ti csináljátok, abban az esetben számoljatok rá plusz öt percet. A paszta receptjét nem lehet tűpontosan leírni, ezt bizony menet közben kóstolgatni kell és ha úgy érzitek, valamiből több kell bele, akkor adagoljátok szépen, én is így csináltam. Egyedül az arányok fontosak. Meg az is, hogy elég tolakodónak kell lennie önmagában, szóval nem kell berezelni, hiszen az ételbe megy majd kókusztejjel együtt, így a végén sokkal lágyabb lesz a sztori.
Hűtőben kb egy hétig eláll, feltéve ha jól zárható dobozba vagy üvegbe teszitek, így később is fel lehet használni. A következő posztban mutatom, hogy még mire jó!