Jó, tudom, jöhettem volna ezzel a recepttel akkor is, amikor éppen tombolt a kánikula, de az a tapasztalatom, hogy az bármilyen idő is legyen, ez a tiramisujégkrém mindig elfogy.
Semmivel nem bonyolultabb, mint egy normál tiramisu, sőt, itt még a tojások sem kell habosra verni, mint az eredeti verzióban, elég csak robotgéppel összedolgozni a tejszínt a mascarponeval. A legnehezebb az benne, hogy egy éjszakát kell várni, hogy a fagyasztóban megdermedjen.
És az igazán pro tippem hozzá: ha marad a mártogatáshoz használt kávéból, akkor adj hozzá egy evőkanál cukrot, ha épp van kéznél, mehet bele egy kis rum is, majd az egészet főzd jó sziruposra. Tálalásnál ezzel tessék locsolgatni.
10% kedvezmény Kenwood termékekre A Kenwooddal most jól jársz, hiszen a márka termékeire 10% kedvezmény jár, ha érvényesíted a KARAIDAVID10E kódot a marketworld.hu oldalon!
A bejegyzést a KENWOOD, Európa #1 konyhai robotgépmárkája támogatta.